Menu Sluiten

Maatwerk Tijdelijke Installaties

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Antec engineering

Antec Engineering is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.

De generatorset afdeling van Antec engineering is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Hiervoor kunnen zij zowel de verkoop als de installatie en het onderhoud verzorgen, in container of in gebouw volgens lastenboek.

De pompafdeling heeft een sterke engineering in pompinstallaties met eveneens installatie mogelijkheden en onderhoud.

Diverse pompinstallaties werden in het verleden voor verschillende toepassingen ontwikkeld en gebouwd.

De meerwaarde die Antec engineering kan bieden is onze sterke kennis van het betreffende product en de technici die all round zijn ( zowel mechanisch, elektrisch als elektronisch).

Steeds 6 maanden garantie op al onze herstellingen en leveringen.

30259733025973

More info

tags: Basis Skid – Compressoren – Filterinstallaties – Generators – Maatwerk – 

Wenst u meer info over maatwerk tijdelijke installaties kijk dan vlug op http://www.antec.be | Maatwerk Tijdelijke Installaties

Pompen | Maatwerk | Onderhoud | Electriciteit | Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Maatwerk tijdelijke installaties

projectaanpak service onze klanten over ons jobs contact fr en midden hoogspanning netkoppeling kabelwerken transformatoren voor noodgevallen bel voor noodgevallen bel midden hoogspanning netkoppeling kabelwerken transformatoren projectaanpak service onze klanten over ons jobs contact totaalservice voor midden en hoogspanningsinstallaties wij garanderen een totaalservice voor midden en hoogspanningsinstallaties die nodig zijn om de vereiste vermogens te leveren aan bedrijfsgebouwen kantoren winkels zorginstellingen en openbare infrastructuur. Onze service omvat de realisatie van nieuwe hoogspanningscabines en inpandige installaties de renovatie van bestaande installaties en alle vormen van onderhoud en herstellingen. Voor noodherstellingen zijn we bereikbaar maatwerk tijdelijke installaties offerte aanvragen Waarom een midden of hoogspanningsinstall.

bredestraat merksplas gsm home gyproc isolatie elektriciteit schrijnwerkerij badkamerrenovatie contact kwaliteit tijdens het renoveren contacteer dufra construct. Expert in elektriciteitswerken voor een dagelijks en efficieumlnt gebruik heeft u in uw woning winkel kantoor of bedrijf nood aan een modern elektriciteitsnetwerk. Om dit uit te werken of aan te passen doet u een beroep op het vakmanschap van dufra construct in merksplas Wat betrachten we met maatwerk tijdelijke installaties Het heeft een jarenlange expertise in het plaatsen en onderhouden van huishoudelijke elektrische installaties. Nieuwbouw amp renovatie de elektriciteitswerken van het antwerpse renovatiebedrijf komen zeker van pas bij het inrichten van uw nieuwbouw of bij uitvoeren van verbouwingen. De zaak legt een volledig nieuw netwerk maar voert eveneens herstellin.

Meer informatie over Maatwerk tijdelijke installaties

oplossingen service over ons nieuws wetgeving contact offerte aanvragen alarmsystemen brandbeveiliging camerabewaking kluizen en brandkasten mistgenerator meldkamers mobiele werfbeveiliging tijdelijke beveiliging toegangscontrole track amp trace wifi oplossingen videofonie service wij zorgen ervoor dat jouw investering optimaal rendeert en dat jouw beveiligingsniveau continue op peil is. Dit is enkel mogelijk met de beste technologie en een prima service. Wij maken van onze dienstverlening onze prioriteit waardoor je op ons kunt rekenen. Zowel overdag s nachts en in het weekend. Je kan ook op ons vertrouwen voor dienstverlening ter plaatse zoals uiteraard de installatie het onderhoud en eventuele herst.