Menu Sluiten

Maatwerk Pompsets

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Antec engineering

Antec Engineering is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.

De generatorset afdeling van Antec engineering is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Hiervoor kunnen zij zowel de verkoop als de installatie en het onderhoud verzorgen, in container of in gebouw volgens lastenboek.

De pompafdeling heeft een sterke engineering in pompinstallaties met eveneens installatie mogelijkheden en onderhoud.

Diverse pompinstallaties werden in het verleden voor verschillende toepassingen ontwikkeld en gebouwd.

De meerwaarde die Antec engineering kan bieden is onze sterke kennis van het betreffende product en de technici die all round zijn ( zowel mechanisch, elektrisch als elektronisch).

Steeds 6 maanden garantie op al onze herstellingen en leveringen.

30259733025973

More info

tags: Basis Skid – Compressoren – Filterinstallaties – Generators – Maatwerk – 

Wenst u meer info over maatwerk pompsets kijk dan vlug op http://www.antec.be | Maatwerk Pompsets

Electriciteit | Maatwerk | Ventilatie | Pompen | Compressoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Maatwerk pompsets

home producten generatoren pompen industrieel scheepvaart compressoren ventilatie stofafzuiging warmtekrachtkoppelingen wkk diensten installaties service belastingstesten engineering maatwerk omkastingen stuurborden en control panels skidbouw bedrijf historiek waarom antec contact waar is antec gevestigd antec heeft een strategische en centrale plaats aan de rand van de antwerpse haven aan de boterhamvaartweg unit maatwerk generatorsets voor specifieke toepassingen en extreme weersomstandigheden waar de generatorsets op maat gemaakt dienen te worden voorzien we zowel de engineering als de samenbouw. Ter voorkoming van waterschade aan het interne van de sets wegens vochtige zoute buitenlucht werden deze sets voorzien van een ventilatierooster voorzien van een mistfilter maatwerk pompsets bedrijf Maatwerk bij hybride systemen energieverbruik.

toepassen over ons nieuws vacatures nederlands english expertises hydraulische systemen services componenten verhuur hydraulische apparatuur piping firefighting verhuur power packs hydraulische lieren hydrausupport hydrautool dop pompen componenten componenten danfoss danfoss editron te koop producten powerpacks maatwerk systemen projecten contact homefire fighting waterpompsystemen fire fighting waterpompsystemen naast aandrijftechniek ontwikkelt en bouwt hydrauvision grootschalige brandblus en grootwatertransportsystemen. Deze systemen worden ingezet bij brandbestrijding en overstromingen en worden gekenmerkt door grote volumestromen mobiliteit een grote inzetsnelheid en flexibiliteit wat bedoelen we met maatwerk pompsets Wij ontwerpen onze brandblus en grootwatertransportsystemen op klantspecificatie maar maken daarbij.

Inlichtingen over Maatwerk pompsets

.